RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På vei til Kilimanjaro

Sist oppdatert:
Enda en gruppe nordmenn er på vei Kilimanjaro. Følg turen her!

I samarbeid med Hvitserk , gir vi våre lesere daglige oppdateringer fra sesongens siste Hvitserktur til toppen av Afrikas høyeste fjell på 5895 meter.

Her er den første rapporten:

Ja, da er de i gang. 10 forventningsfulle sjeler + Hvitserks turleder og høydeguide Christian Eide.

Gardermoen: Alle kom fram til innsjekk i tide tross snø og gode muligheter for forsinkelser. Frenetisk shopping av sjokolade, bamsemums og seidamer til toppturen. Noen deltakere med antydning til forkjølelse, dessverre - men det trenger ikke bety noe. Avreisen, reisen og ankomsten til Afrika er et lite kick. Ofte kan små-forkjølelser forsvinne i løpet av et døgns tid, - kanskje takket være litt ekstra adrenalin og trøkk ved at man endelig er igang...

Amsterdam litt senere:

«Hei - endelig er vi igang! Kjempebra gruppe, dette blir fett! Vanskelig å sitte stille, vi gleder oss! Christian».

Arusha mange timer senere:

Vi er fremme og alt er tipp topp. Alle hilser hjem. 32 gode, varme grader. Stappmørkt. Stjerneklart. Afrika lukter godt - og anderledes - dette er en annen verden rett og slett.

Christian satte ny rekord i «spurt ut av fly» for å få plass til gruppen først i visa-køen. Torgeir kom greit gjennom tollen med et keyboard som han skal gi bort til en kompis.

Lørdag morgen på et egenartet hotell gjemt godt inne i bananplantasjer:

Fantastisk morgen. Veldig rart å våkne opp uten masse snø utenfor. Morgenbad i bassenget. Alle løper rundt og tar bilder av Kilimanjaro laaaangt over oss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere