*Nettavisen* Nyheter.

På vei til Vålerenga

Manchester United-spiller på vei til Oslo.

18.01.11 22:01

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Digitalsport)

I treningskampen mot HamKam tirsdag kom midtbanespiller Etzaz Hussain (17) inn for Shåresh Ahmadi etter pause. Hussain er under proffkontrakt med Premier League-klubben Manchester United, og har flere U-landskamper for Norge.

- Vi er i dialog med Manchester United om en overgang for Etzaz, men alt det formelle er ikke i orden så han er fortsatt Uniteds eiendom, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

- Det er vårt håp at det formelle skal komme i orden snarlig, og vi er glade for at United ga Etzaz lov til å spille treningskampen mot HamKam selv om overgangen ikke er i orden.

Hussain er fra Langhus i Akershus og debuterte for a-laget til Langhus i 3. divisjoin som 14-åring. Han hospiterte for Vålerengas juniorlag under Junior Elite Turneringen (JET) på Hamar i 2008. Da var han troppens yngstemann og viste seg fram i den avgjørende gruppespillkampen mot Nord-Sjælland. Hussain fikk tillitt fra start og kvitterte med å sende Vålerenga i ledelsen etter 30 minutter da han dunket ballen i krysset fra 30 meters hold.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.