RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På vei til Vålerenga

Sist oppdatert:
Manchester United-spiller på vei til Oslo.

I treningskampen mot HamKam tirsdag kom midtbanespiller Etzaz Hussain (17) inn for Shåresh Ahmadi etter pause. Hussain er under proffkontrakt med Premier League-klubben Manchester United, og har flere U-landskamper for Norge.

- Vi er i dialog med Manchester United om en overgang for Etzaz, men alt det formelle er ikke i orden så han er fortsatt Uniteds eiendom, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

- Det er vårt håp at det formelle skal komme i orden snarlig, og vi er glade for at United ga Etzaz lov til å spille treningskampen mot HamKam selv om overgangen ikke er i orden.

Hussain er fra Langhus i Akershus og debuterte for a-laget til Langhus i 3. divisjoin som 14-åring. Han hospiterte for Vålerengas juniorlag under Junior Elite Turneringen (JET) på Hamar i 2008. Da var han troppens yngstemann og viste seg fram i den avgjørende gruppespillkampen mot Nord-Sjælland. Hussain fikk tillitt fra start og kvitterte med å sende Vålerenga i ledelsen etter 30 minutter da han dunket ballen i krysset fra 30 meters hold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere