RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)

Pågrepet etter VIF-tyveri

Sist oppdatert:
Vålerenga tapte ikke bare tre poeng i Trondheim. Politiet har nå pågrepet en person etter tyveriene på spillerhotellet i helgen.

(iOslo.no) Det var dagen før Rosenborg-kampen på Lerkendal at flere av VIF-spillerne ble utsatt for tyverier på hotellrommene sine. Blant annet ble PC-en til spillerutvikler Kaz Sokolowski borte.

Tirsdag opplyser politiet til iOslo.no at en mann er pågrepet i saken.

- Vi har pågrepet en mann som ble gjenkjent på hotellet. Han sitter i avhør nå, men har ikke erkjent noe, sier politiførstebetjent Morten Johnsen ved tyveri- og vinningsavsnittet i Trondheim.

Vålerenga tapte 0-3 mot Rosenborg søndag. Mediesjef i klubben, Svein Graff, sa til iOslo.no mandag at tapet ikke kunne skyldes på tyveriene.

I tillegg til klubbens reisefølge hadde også flere av Vålerengas supportere besøk av ubudne gjester på hotellrommene lørdag kveld. Kameraer og lommebøker er blant gjenstandene som er forsvunnet.

- Mannen ble gjenkjent med masterkey-kortet, men vi har ikke funnet noe av tyvegodset ennå, sier Johnsen videre.

Les mer på iOslo. no: Avlyser Oslo-konsert

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere