RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pågrepet og siktet for voldtekt forrige uke

Mann i slutten av 30-åra ble pågrepet onsdag ettermiddag og siktet for voldtekt i Ålesund.

Mannen er litauisk statsborger, men bor og arbeider i Ålesund, opplyser politiet.

- Det er foretatt ransaking av hans bopel og gjennomført avhør av mannen, opplyser politiadvokat Inger M. Ferstad ved Sunnmøre politidistrikt.

Av hensyn til den videre etterforskingen kan hun ikke gå nærmere inn på hva mannen har forklart i avhør. Mannen vil bli fremstilt for varetektsfengsling torsdag eller fredag.

Takker publikum for tips
- Videoovervåkning fra bedrifter i sentrum og tips fra publikum gjorde av vi kom på sporet av mannen, sier Ferstad. Politiets taktiske etterforskning av sporene gav gjennombrudd i saken og førte til pågripelse.

Hun ønsker å rette en takk til publikum som har gitt opplysninger i denne saken;

- Gode vitneobservasjoner og samarbeid med publikum har bidratt til at vi nå har pågrepet mannen, sier Inger M. Ferstad fornøyd.

Politiet fikk melding om voldtekten natt til søndag 27. november. Politiet har etterforsket saken bredt og satt inn alle tilgjengelige ressurser i saken. Det har vært gjennomført rundspørring i lokalmiljøet og politiet ba om tips fra publikum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere