*Nettavisen* Nyheter.

Påkjørt 12-åring døde av skadene

Kleppe (NTB): Den 12 år gamle gutten som ble påkjørt av en bil i Klepp fredag kveld, døde lørdag av skadene. Politiet sjekker biler lørdag kveld og ber bilføreren melde seg.

05.01.13 22:37

12-åringen døde ved 13-tiden lørdag ettermiddag, opplyser Stavanger universitetssjukehus til NTB. Han ble tatt inn til intensivbehandling kort tid etter at det ble varslet om ulykken ved 19.45-tiden fredag. Tilstanden hans forverret seg gjennom natten, og livet sto altså ikke til å redde.

Politiet vet fortsatt ikke hvem som kjørte på gutten, og de ber føreren av ulykkesbilen om å melde seg. De ber sågar folk være oppmerksomme på biler i nabolaget dersom disse har skader i fronten og kan ha en forbindelse til ulykken. Politiet har fått en rekke tips i saken, men ønsker seg enda flere.

- Det er det lokale lensmannskontoret som etterforsker saken, men så vidt jeg vet, har det ikke kommet inn noen vesentlige opplysninger som kan bringe saken videre, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm i Rogaland politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.