Pål T. med talkshow

Pål T. Jørgensen skal etter nyttår lede et aktualitetsbasert talkshow søndagskveldene. - Det blir løsere snipp enn i den vanlige sendingen, sier Jørgensen.

17.11.03 09:14

Mandagsutgaven av "Tabloid" flyttes til søndager og får et noe endret innhold etter nyttår. Programmet skal på luften etter 21-sendingen med Nyhetene, Været og Sporten. Det betyr programstart cirka klokken 21.45. Endringen innebærer at søndagsfilmen flyttes til senere på kvelden, og går på luften nærmere klokken 22.30.

- Vi er ikke helt i mål med form og innhold, men jobber mot å lage et cirka 40 minutters langt program som vil avvike fra dagens "Tabloid" på en del områder, sier aktualitetsredaktør Stein Kåre Kristiansen.

Pål T. Jørgensen ser frem til å kunne prøve noe nytt:

- Det blir en lettere utgave av "Tabloid", som ikke vil ha så klare debatter og konfrontasjoner. Vi ønsker å dra det mer i retning av et talkshow, selv om programmet fremdeles skal være aktualitetsbasert, sier Jørgensen.

- Programmet skal være friere i formen, gjerne med humor og med anledning til å ta ting på hælen i større grad, sier Jørgensen.

"Tabloid" skal fortsette i sin nåværende form tirsdager og torsdager. Det er ikke endelig avklart hva som skal erstatte "Tabloid" på mandagene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.