RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(mango.com)

Palermo gjør som Scarlett

Sist oppdatert:
Se de lekre bildene fra kleskjedens siste kampanje.

(SIDE2): «The City»-stjernen Olivia Palermo (24) fungerer som sofistikert overklassefrue i en rykende fersk kleskampanje.

Se flere bilder fra Mangos reklamekampanje nederst i saken!

I godt selskap
Det er for Mango den amerikanske skjønnheten har stilt seg foran kamera, og hun føyer seg dermed inn i rekken av andre kjente personligheter som skuespiller Scarlett Joahnssson, og sosietetsjenta Poppy Delevigne som også er modeller for den spanske kleskjeden.

Tidligere har også Penelope Cruz opptrådt som Mango-modell, så det er litt av en tillitserklæring Palermo har fått når hun nå er en av flere som fronter butikkjedens siste høst- og vinterkolleksjon.

Det skal også nevnes at den britiske sosietetsjenta, Delevigne, gjør svært god figur i den nye kleskampanjen - selv om bildene er av en helt annen karakter enn Palermos.

Se flere bilder av Delivigne i Mango-katalogen her.

Alvorlig modell
Det er nemlig en svært alvorlig utgave av Palermo man møter i den nye reklamekampanjen. Men det er liten tvil om at realitystjernen passer inn i rollen som Mango-modell, da bildene oser av eleganse, men alikevel ungdommelighet.

Palermo er mest kjent som «Queen B» i TV-serien «The City». MTV-showet er en blanding mellom reality og fiction, og det er ikke til å stikke under en stol at fremstillingen av Palermo er langt fra rosenrød.

Raffinert bohem
Foruten intriger, er det stor fokus på moter og klær i realityserien.

Palermos private stil kan beskrives som en herlig blanding mellom bohem og raffinert. Hun har en egen evne til å mikse merkeklær med unike vintagefunn, og hun har uttalt at hun ønsker å designe egne kreasjoner en gang i fremtiden.

Les også:Stjel stilen: Olivia Palermo

Nå sendes imdertidig siste sesong av den populære serien, som vises på TV-kanalen MTV.

Designer
Det er liten grunn til å tro at Palermo vil bli arbeidsledig av den grunn.

Den vakre brunetten har allerede designet en egen smykkekolleksjon, og hun er signert til det amerikanske modellbyrået Wilhelmina Models, som har flere kjente navn på listen

For tiden bor Palermo sammen med sin tyske modellkjæreste, Johannes Huebl i Brooklyn, New York.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE FLERE BILDER FRA REKLAMEKAMPANJEN HER:

3871

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere