RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Palestiner pågrepet for drap på israelske tenåringer

En palestinsk mann som mistenkes for bortføringen og drapene på tre israelske tenåringer i juni, er blitt pågrepet av israelsk politi.

Drapene på de tre israelerne og en palestinsk gutt noen uker senere utløste konflikten som etter hvert utviklet seg til omfattende krigshandlinger på Gazastripen.

Tirsdag opplyste israelsk politi at Hossam Kawasmeh ble pågrepet i Øst-Jerusalem i juli. Han mistenkes for å ha ledet en gruppe som bortførte og drepte israelerne.

De ble kidnappet mens de haiket sør på den okkuperte Vestbredden. Flere hundre palestinere ble pågrepet av israelske styrker i forbindelse med letningen etter gjerningsmennene.

Ifølge israelske medier har Kawasmeh sagt i avhør at han fikk støtte fra Hamas på Gazastripen da han skulle rekruttere kidnapperne. Israelske myndigheter leter fortsatt etter to andre palestinere som er ettersøkt i forbindelse med drapene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere