RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Palin-bok kommer allerede i høst

New York (NTB-AP): Tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin er allerede ferdig med sin memoarer. Boken kommer på markedet i november.

Opprinnelig skulle boken gis ut til våren, men Palin var ferdig med manus allerede fire måneder etter at hun signerte avtalen med forlaget Harper, og derfor kommer memoarene ut allerede 17. november.

Forlegger Jonathan Burnham lover at boken inneholder fascinerende detaljer og legger til at Palin har vært lidenskapelig opptatt av prosjektet.

Palin stilte som republikaneren John McCains visepresidentkandidat i presidentvalget i november og ble umiddelbart svært kontroversiell. Enkelte så henne som en genuin grasrotstemme, mens andre avskrev henne som kunnskapsløs etter flere uheldige TV-intervjuer.

Harper har trykket opp et førsteopplag på 1,5 millioner eksemplarer av boken, som er på 400 sider og har tittelen «Going Rogue: An American Life». (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere