RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Palin hyllet av hundrevis av tilhengere

Grand Rapids (NTB-AP): Studenter droppet forelesninger, ansatte skulket jobben og enkelte overnattet ute i kulda for å se Sarah Palin innlede en boklanseringsturne i Grand Rapids i Michigan.

Over 1.000 mennesker slapp inn i den lokale Barnes & Noble-bokhandelen der Palin skrev autografer i sin nye memoarbok «Going Rogue».

Mange av dem som møtte fram, hadde på seg Palin-T-skjorter og - luer og ropte taktfast «Sarah, Sarah» under tilstelningen som mer lignet et politisk møte enn en boklansering.

- Jeg kan ikke fortelle dere hvor glad jeg er for å være her. Alaska og Michigan har så mye til felles - jakt og fiske og hockey moms, og alle de hardt arbeidende patriotiske amerikanerne, sa den tidligere Alaska-guvernøren og republikanske visepresidentkandidaten da hun steg av bussen.

I løpet av de tre ukene turneen varer, skal Palin besøke en rekke mindre byer med republikansk flertall. Hun unngår omhyggelig storbyene der flertallet gjerne er demokratisk. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere