*Nettavisen* Nyheter.

Pamela vil fjerne byste

Foto: (reuters/scanpix)

Struttedamen Pamela Anderson leder et korstog for å få fjernet en byste med Kentucky Fried Chickens grunnlegger i byen Frankfort.

13.01.06 09:37

(SIDE2): Pamela Anderson raser mot Kentucky-bedriften og kaller bysten av hurtigmatkjedens grunnlegger - Colonel Harland Sanders - for et ondskapens monument.

Den tidligere Baywatch-stjernen er engasjert i dyreverngruppen PETA, som er mest kjent for sine naken-protester. De leder aksjonen for å fjernet bysten av oberst Sanders sammen med Pamela.

I et brev til guvernør Ernie Fletcher skriver Pamela at kyllingene som leveres til KFC blir torturert. Blant annet hevder hun at slaktere i West Virginia har blitt filmet mens de river hodene av levende kyllinger, spytter tobakk i øynene deres og kaster hodene i bakken, skriver AP

Fletcher på sin side mener at bysten hører hjemme i Kentucky, ettersom Colonel Sanders er en av Kentuckys mest fremstående borgere.

KFC-talskvinne Laurie Schalow kaller Pamela og PETAs aksjon for nok et misledet publisitetsstunt fra PETA i deres forsøk på å skape et vegeterianersamfunn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.