RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pan Fish innfrir ikke

Sist oppdatert:
Lakseselskapet Pan Fish leverte svakere bunnlinje enn ventet for fjerde kvartal. Sjekk resultatet til John Fredriksens fiskehåp her:
Pan Fish leverte tirsdag morgen resultat for fjerde kvartal 2005. Selskapet kunne melde om en omsetning på 655,5 millioner kriner for kvartalet, noe som var svakere enn de 664 millionene analytikerne TDN Finans hadde sammenstilt ventet seg. I samme kvartal 2004 endte omsetningen på 550 millioner kroner.

Driftsresultatet endte på 97,1 millioner kroner, mot et underskudd på 106,5 millioner kroner samme periode i fjor. Det var ventet et driftsresultat på 91 millioner kroner. Men selv om driftsresultatet innfridde leverte ikke selskapet den bunnlinjen som var ventet.

Ifølge TDN Finans ventet markedet et resultat før skatt på 69 millioner kroner, mens de leverte 56 millioner kroner. Samme periode året før leverte de et underskudd på 138,2 millioner kroner.

- Det er første gang siden 2001 at Pan Fish konsernet har et positivt årsresultat, og med dette er den omfattende restruktureringen av Pan Fish gjennomført på en vellykket måte Nå handler det kun om å sette enda sterkere trykk på de gode prosessene som er etablert i de operative selskapene og ikke minst gjenoppbygge volumene. Vi ser frem til en økning i planlagt salg i 2006 på rundt 25.000 trw sammenlignet med 2005, melder Atle Eide, konsernsjef i rapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere