RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pan Fish kjøper resten

Sist oppdatert:
Pan Fish og toppsjef Atle Eide kjøper de resterende aksjene i Kritsen konsernet. Han gjør også en emisjon i Aalesundfisk
Pan Fish har signert avtale om overtagelse av de resterende 66,66 prosent av aksjene Kritsen Holding. Etter dette aksjekjøpet vil Pan Fish eie 100 prosent av Kritsen konsernet, opplyses det i en melding.

Videre har Pan Fish inngått avtale med de øvrige aksjonærene i et av Norges ledende selskaper for eksport av sjømat, Aalesundfisk AS, om å gå inn med 9,75 millioner kroner i en emisjon i selskapet.

Pan Fish hadde etter oppkjøpet av Aqua Farms en eierandel på 27,4 prosent i Aalesundfisk, etter emisjonen vil Pan Fish eie 44,2 prosent av de utestående aksjene i
selskapet.

- Kritsen konsernet og Aalesundfisk vil sammen med Pan Fish France utgjøre ryggraden i en ny videreforedlingsdivisjon i Pan Fish. Divisjonen blir opprettet med effekt fra 1. januar 2006. Omsetningen på 100 prosentsbasis for de tre selskapene som inngår i den nye divisjonen vil i 2005 utgjøre ca 1,5 milliarder kroner, opplyses det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere