RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pan Fish overtar tapssluk

Sist oppdatert:
Pan Fish-sjef Atle Eide er ikke skuddredd. Nå overtar han alle aksjene i et nytt tapssluk
Pan Fish overtar 100 prosent av aksjene i videreforedlingsbedriften Vestlax Hirtshals gjennom et aksjebytte der Pan Fish avgir sin eierandel i det Færøyske selskapet Vestsalmon og mottar samtlige aksjer i Vestlax Hirtshals.

Vestlax Hirtshals er en av Europas større røkerier eller videreforedlingsbedrifter. Selskapet har slitt hardt det siste året. Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) på minus 4,3 millioner kroner ved utgangen av tredje kvartal. Etter andre kvartal var underskuddet på 1,6 millioner kroner.

Omsetning for perioden frem til tredje kvartal er på 213,1 millioner kroner, mens omsetning pr. andre kvartal var 174,9 millioner kroner.

Ifølge Pan Fish er det satt i gang omfattende endringsprosesser som allerede nå gir positive effekter på både kostnadsnivå og omsetning slik at det er realistisk å forvente en markert forbedring i resultatet gjennom 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere