RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pan Fish sliter fortsatt

Sist oppdatert:
Den tidligere fiskefavoritten Pan Fish leverte dårlige resultater som ventet i første kvartal
Pan Fish fikk en omsetning på 860 millioner kroner i første kvartal mot 1.403 millioner kroner i fjor. Endringen skyldes i det vesentligste at Global Fish ikke er med i årets tall og at tradingaktiviteten innen laks har vært lavere i år enn i 2002, heter det i meldingen fra selskapet.

Pan Fish fikk et driftsresultat på minus 30,9 millioner i første kvartal mot minus 56,8 millioner i første kvartal i fjor. Driftsresultatet inkluderer en avsetning for kostnader knyttet til smoltdestruksjon på 12 millioner.

Resultat før skatt var på 99,9 millioner kroner i kvartalet. iMarkedet meldte torsdag at meglerhuset ABG Sundal Collier ventet et resultat før skatt på 111 millioner kroner i første kvartal.

Meglerhuset skrev videre at gjelden åpenbart er alt for høy fortsatt for Pan Fish.

Konsernets netto rentebærende gjeld var 3,724 milliarder kroner pr. 31. mars mot 5,725 milliarder på samme tid i fjor. I løpet av første kvartal er netto rentebærende gjeld redusert med 1,640 milliarder kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere