RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pan Fish stenger i USA

Sist oppdatert:
Styret i problemselskapet Pan Fish har besluttet å trekke selskapet ut av USA og satse alle tilgjengelige ressurser til Canada. Les mer
I en børsmelding mandag ettermiddag ble det kjent at Pan Fish trekker seg ut av USA og vil satse alle midler på Canada.

Selskapet mener at forholdene ligger til rette for en mer lønnsom operasjon både økonomisk og biologisk i Canada enn i USA, og siden selskapet har store begrensinger på sine økonomiske ressurser har de besluttet seg for derfor satse alt i Canada.

Intensjonen er å trekke seg helt ut av oppdrettsvirksomhet i USA i første halvdel av 2005, om mulig gjennom å skille ut virksomheter. Men Pan Fish vil fremdeles ha salgskontor i USA.

I USA hadde Pan Fish per tredje kvartal i fjor en omsetning på 19 millioner dollar, og det estimeres en årsproduksjon på 6 600 tonn fisk.

Bokførte verdier i virksomheten er på 21 millioner dollar per tredjekvartal, og selskapet har 48 ansatte. Dette skriver selskapet i en børsmelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere