RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pangstart i Stavanger

Sist oppdatert:
Norgesmesterskapet i skateboard har nettopp gått av stabelen og landets beste skateboardutøvere er samlet til et av årets råeste mesterskap.

(YEYE): Jubileumsmesterskapet i skateboard er i gang i Stavanger og fikk en knallåpning lørdag.

Jubileumsår i byen hvor det startet
Mesterskapet arrangeres for 20. gang i Stavanger, som var den første byen til å arrangere NORB NM. Regjerende Norgesmester og landets eneste profesjonelle streetskater, Henning Braaten, har kommet til Stavanger. De tre neste dagene skal han og resten av landets beste skatere kjempe om NM-tittelen.

Viktig for skateboardmiljøet
Henning Braaten er spent på årets NM og mener dette mesterskapet er kjempe viktig for skateboardmiljøet.

- Jeg synes det er den viktigste konkurransen i året og det er viktig for skate-Norge at vi har NM. Her kan vi vise resten av landet hvor mange vi er og hva vi representerer. Det er fortsatt gøy å være med, og jeg har selvfølgelig lyst til å vinne. Det viktigste er allikevel å få samlet landets skatere og ha en kul session sammen, sier Braaten.

Historisk sus
President i norsk Organisasjon for Rullebrett (NORB), Kjetil Ostling er årets hoveddommer og forteller til Tacky. no:

-Det er historisk sus over det at det er 20 år siden første NM i Norge og at dette var i Stavanger. Utover det er Stavanger en flott by og har et solid skatemiljø, med gamle ringrever og yngre talenter. Stavanger Skateklubb har god arrangementserfaring og rogalendinger er et hyggelig folkeslag. Nivået på norske skatere blir stadig høyere, så det er mye som kan gjøre NM i Stavanger til en spesiell begivenhet.

(Kilde: norb.no, tacky.no)

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere