RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Panikk i Blindleia

Sist oppdatert:
Børsen ønsker kvartalstallene presentert innen en måned - i juli når det gjelder andre kvartal. Det har skapt panikk blant feriesugne finansfolk. Une Amundsen i SuperOffice har løsningen: Chablis-presentasjon på brygga i Blindleia
Oslo Børs har ute et høringsforslag som innebærer en rekke krav til selskaper som skal få et kvalitetsstempel når det gjelder informasjonsarbeidet.

Ett av kravene er at kvartalsresultater legges frem innen en måned etter kvartalets slutt.

Når det gjelder andre kvartal, vil det altså si i juli.

Dette har etter det iMarkedet forstår ført til panikk blant finansfolk med hvitvin og hytteliv i blikket.

På dagens kvartalspresentasjon i SuperOffice, lanserte adm. direktør Une Amundsen løsningen: Han inviterte på stående fot til presentasjon av andre kvartal på brygga si i Blindleia.

- Jeg har nok plass til å huse både pressefolk og analytikere som kommer nedover. Jeg kan jo også bytte ut kaffe med chablis, kommenterer Amundsen overfor utavMarkedet, men medgir at han primært ønsker at Oslo Børs skal la selskapene vente med sine presentasjoner til august.

Og det kan tenkes han får sitt ønske oppfylt. Pressetalsmann Tor Arne Olsen sier til utavMarkedet at det har kommet mange reaksjoner på fristen på en måned. Han sier børsen snart vil komme med sin konklusjon rundt dette og andre momenter i forslaget som ble sendt på høring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere