*Nettavisen* Nyheter.

Panter flasker med spy og avføring

Foto: SCANPIX

Det er en utakknemlig jobb i utgangspunktet, men når tomflaskene er fulle av spy og avføring, er det å tømme panteautomaten en motbydelig affære.

Butikkmedarbeider Mona Søvik Eliassen er møkk lei av at kunder panter tomflasker inneholdende de mest utrolige ting. De tomme posene de slenger fra seg etter pantingen, har også mye ekkelt i seg. Men verst var det da hun måtte vaske automaten ren for spy og avføring, som hadde kommet i en pantet flaske.

Innholdet skvist utover
Flaskene, som var av myk plast, ble presset sammen inni pantemaskinen og innholdet med ble skvist ut over alt. Lukten skal ha vært uutholdelig, og helt umulig å fjerne.

- Jeg måtte regelrett krype inn i maskinen for å prøve å vaske dette bort. Jeg stod i to timer med dritt langt opp på magen og skurte. Det er det verste jeg har vært med på noen gang, sier hun frustrert. Lukten hang igjen i nesen i flere dager, og hver gang jeg går inn på panterommet kjenner jeg den slå mot meg, sier Søvik Eliassen til Askøyværingen.

- Kan komme tilbake
Også kundene fikk den ekle stanken imot seg da de kom inn på Rema 1000 butikken på Juvik på Askøy. Søvik Eliassen kan takle en skvett brus eller øl, men når det blir verre enn det, mener hun folk er egoistiske som ikke tenker på at det er noen som skal rydde flaskene og tomposene etter dem. Nå håper hun folk vil tenke på at flaskene med avføring gjenvinnes og kan komme tilbake, også til panterens lepper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.