RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pantet for seks kroner - ble millionær

(Norsk Pantelotteri)
Sist oppdatert:
- Dette er jo helt vilt!

(Telemarksavisa) Gro Heidi Littau tok med seg noen få tomflasker da hun skulle handle middag på Kiwi-butikken på Stridsklev. Da flaskene var pantet trykket hun på Røde Kors-knappen. Sekunder etter var hun millionær.

Det fikk Littau til å glemme hele middagen.

– Dette er jo helt vilt. Utrolig gøy, jubler Gro Heidi Littau, som fremdeles er litt skjelven etter opplevelsen. Det var fredag ettermiddag hun stakk innom den lokale Kiwi-butikken for å handle fisk til middag.

Måtte telle nuller
Hun pantet for seks kroner, og trodde kanskje hun hadde vunnet 100 kroner da vinnerloddet kom ut. Sjokket var derfor stort da hun ved hjelp av en Kiwi-ansatt skjønte at hun hadde vunnet èn million kroner, forteller markedssjef Hanne Hollstedt, i Norsk Pantelotteri.

– Jeg styrtet ut av butikken og ut i bilen. Jeg måtte telle nullene mange ganger før jeg forsto at det faktisk var seks nuller der. Jeg ringte hjem til mannen min som ikke trodde noe på det før jeg sendte et bilde av kvitteringen, ler Gro Heidi da Norsk Pantelotteri tok kontakt med henne etter «pantegevinsten».

Fornuftig bruk
Gro Heidi glemte hele middagen, men senere på kvelden ble vinnelodden feiret med pølser og is. Porsgrunnskvinnen kommer ikke til å skeie ut med det første, men tar sikte på å bruke pengene på en fornuftig måte. Mulig mventer det en båt på familien, som består av Gro Heidi, hennes mann og deres to barn.

– Mannen min og jeg har gått og smilt til hverandre hele helgen. Det er helt overveldende at jeg faktisk har vunnet, sier Gro Heidi. Hun jobber som elektriker, men har tatt seg en ekstra fridag for å feire milliongevinsten.

Les flere saker fra Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere