RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Panzer ga alt – igjen

Erik Hagen trosset igjen smertene og spilte 75 minutter mot Lillestrøm.

Se Panzer på VIF TV

Erik Hagen skulle egentlig ikke spilt mer fotball i år etter hjemmekampen mot PAOK, men på grunn av Vålerenga prekære skadesituasjon har han bitt i seg smertene og spilt ytterligere to kamper.

- Det er vondt med en gang jeg varmer opp. Når jeg må ut på slutten er det helt slutt, det er helt stivt. Da er det bare latterlig å være utpå der, da må vi ha inn nye folk, sier han om skaden.

Hagen opereres i hofta 2.september, men i mellom der kommer det to nye seriekamper, borte mot Stabæk og hjemme mot Molde.

- Jeg vet ikke nå om jeg kan spille de kampene. Det er umulig å si hvordan dette er i morgen. Er jeg ok og de trenger meg stiller jeg nok opp igjen, sier han.

Opp med hodet

Etter å ha gått på et nytt serietap mener Hagen det ikke er noe hokus pokus å komme seg ut av trenden.

- Jeg har vært med på mange nedrykkslag og det er som Dawda sier i garderoben. Det er ikke noe annet å gjøre enn å heve hodet. Det nytter ikke å grave seg ned, da er man ferdig, sier Hagen.

Se Panzer på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere