RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Panzer i hatkamp

Sist oppdatert:
Erik Hagen trosser smertehelvete, og er klar for hatkamp.

Kjøp billetter til søndagens kamp her

Erik Hagen gjør som han gjorde i Hellas, og melder seg til tjeneste for Vålerenga til tross for hofteskaden. Hagen skal opereres 2.september og må eventuelt spille med smerter, men har hatt en rolig uke for å kunne bidra mot Lillestrøm om trenerteamet har behov for han.

Vålerenga mot Lillestrøm er ett av de store lokaloppgjørene i norsk fotball med masse tradisjoner og følelser involvert. Søndag kveld braker lagene sammen på Ullevaal.

- Skal vinne

- Jeg håper publikum kommer, for dette blir gøy. Det blir en krig og en tøff kamp, men det er morsomme kamper å spille. Vi gleder oss veldig til søndag, sier hovedtrener Tor Ole Skullerud til vif-fotball.no.

Før disse lokaloppgjørene pleier man gjerne å hive både form, tabellposisjon og statistikk ut av vinduet.

- Disse kampene lever sitt eget liv uansett, det er gjerne som en egen idrett. Det er mye prestisje og mange som bryr seg i begge leire. Det er viktig både for Vålerenga og Lillestrøm å vinne disse kampene, sier Skullerud.

- Vi skal mobilisere voldsomt i morgen for å slå Lillestrøm. Vi skal vinne en kamp i Tippeligaen igjen.

Godt forberedt

Lillestrøm byttet trener i løpet av fjorårssesongen og Henning Berg leder nå skuta på Åråsen.

- De spiller i en annen formasjon enn hva de gjorde under Tom Nordlie, men vi vet veldig godt hva de kommer med og sånn sett er det ingen overraskelser. Vi er godt forberedt og har en bra sjanse til å slå de i morgen.

- Vi har hatt en bra treningsuke og de som er klare ser pigge ut. Vi føler oss veldig klare til å ta i mot Lillestrøm og føler de to siste kampene med seier over PAOK og Tromsø har bygd bra selvtillit i gruppa, avslutter Skullerud.

Skadestatus

Martin Andresen sliter fortsatt med sin leggskade og er definitivt uaktuell for søndagens kamp.

Gudmund Taksdal Kongshavn pådro seg en forstuet tommel i fredagens cupkamp for juniorlaget og er ute av troppen.

Vålerengas tropp mot Lillestrøm: 1 Troy Perkins, 30 Øyvind Bolthof, 3 Andreas Nordvik, 5 Erik Hagen, 9 Mario Roberto Martínez, 11 Morten Berre, 13 Jarl André Storbæk, 14 Bengt Sæternes, 17 Mohammed Fellah, 19 Dawda Leigh, 20 Mostafa Abdellaoue, 21 Luton Shelton, 25 Mohammed Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh, 31 Kristian Brix, 33 Amin Nouri.

Vålerenga slo Lillestrøm 2-1 på Åråsen i sesongens første kamp:

Se høydepunktene på VIF TV

Se musikkvideo her

Kjøp billetter til søndagens kamp her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere