RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Panzer i VIF TV

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Erik "Panzer" Hagen var på besøk hos VIF TV søndag i magasinet før Molde-kampen. Du får møte den tidligere Vålerenga-spilleren i samtale med Arild Rønsen og Kjersti Antonsen. Sendingen kan nå sees i reprise på VIF TV.

Vi kan lekke litt mer fra det rikholdige innholdet.

VIF TV slipper en ny video av "Kjerka" og du får møte mannen bak teksten til sangen: Trond Ingebretsen.

Portrettet denne gangen er Thomas Holm.

Magasinet slippes søndag kl 16.00 - så heng med! Det blir detsiste magasinet før fotballferien.- Vi er kjempefornøyd med seeroppslutningen, sier mediesjef i Vålerenga fotball, Bjørn Olsen til vif.no.

Mellom 25.000 og 30.000 har sett hvert program. De samme tallene har vi også på våre nyhetsinnslag. Rune Lange ble sett av 28.500 da han signerte for Vålerenga og ble intervjuet på viftv.


- Det sier alt om hvilket potensiale denne web-tv-kanalen har, sier Olsen, som nå skal evaluere vårsesongen sammen med produsentene av programmene, og legge planer foran høstsesongen.

- Vi har levert det vi lovet så langt. Tett på spillerne hele tiden. Tror de flest likte garderobe-saken etter Start-kampen og Lange-intervjuet. Det er slike ambisjoner vi har, sier Olsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere