Panzer tilbake mot russerne

Erik Hagen er tilbake i startoppstillingen når Vålerenga møter de regjerende russiske seriemesterne tirsdag kveld.

24.02.09 13:42

Vålerengas første kamp på La Manga blir mot topp internasjonal motstand. Jørgen Jallands tidligere klubb og fjorårets seriemester i Russland, Rubin Kazan står på den andre banehalvdelen.

- Det er vanskelig å vite helt hva vi møter. Rubin har en stor tropp og de matcher nesten hele troppen her nede. Får vi et godt lag, må vi nok forvente at vi blir spilt lave og må forsvare oss dypt i perioder. Det er vi forberedt på og det har vi trent på, sier hovedtrener Tor Ole Skullerud til vif-fotball.no.

- Så blir det spennende å se om vi klarer å utføre det vi har trent på i kamp. Vi har uansett forventninger om at vi skal henge med i kampen.

Og nettopp at det er litt vanskelig å vite hva man møter i Rubin Kazan er russernes resultater på La Manga et bevis på. Lillestrøm stakk av med en solid 5-2-seier i en kamp hvor Rubin overhodet ikke virket å være på nett. Kampen hadde et noe useriøst preg over seg, da Rubin i forkant hadde krevd å få gjøre så mange bytter de ville. Dette betydde at spillere som gikk ut kunne komme inn igjen senere i kampen. Noen dager senere slo de Bodø/Glimt 3-0.

Nettavisen melder tirsdag at Lillestrøms kamp mot Rubin Kazan mistenkes å være fikset. Les mer her

- Det vil være rart om seriemesterne i Russland ikke er gode. Vi får se hva vi får og takle det når vi får det. Det burde uansett bli en kamp med bra matching og en bra test for oss, sier Skullerud.

Vålerenga gjør noen endringer i forhold til laget som møtte Lyn i Vallhall fredag. Erik Hagen er friskmeldt og erstatter André Muri i midtforsvaret. Muri har blitt syk og det ble tirsdag kjent at han står over mot Rubin Kazan.

Dawda Leigh får fornyet tillitt på høyrekanten, samtidig som Bengt Sæternes erstatter Mostafa Abdellaoue på topp. Morten Berre starter på venstrekanten i stedet for Bojan Zajic.

Vålerengas lag: 1 Troy Perkins – 13 Jarl André Storbæk, 5 Erik Hagen, 24 Stefan Strandberg, 3 Allan K. Jepsen – 28 Harmeet Singh, 23 Kristofer Hæstad- 19 Dawda Leigh, 10 Lars Iver Strand, 11 Morten Berre – 14 Bengt Sæternes

Trenerteamet har ikke plukket ut hele kamptroppen enda, denne avgjørelsen blir tatt nærmere kampstart.

Slik følger du kampen

Kampen sendes direkte på VIF TV og TV2 Sport. Avspark er kl. 18.00. Vi kommer også til å følge kampen her på vif-fotball.no med live-oppdateringer underveis.

Du kan også få scoringsvarsling fra kampen direkte på din mobil. Det koster kr. 2,- per mottatte melding.
Send VIFVARSEL VIF til 2242 for å melde deg på tjenesten. Les mer på våre mobilsider

Diskutér kampen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.