RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paparazzi fikk stjerne arrestert

Sist oppdatert:
Heather Locklear arrestert etter tips fra paparazzi.

(SIDE 2): Heather Locklear ble 27 september arrestert for fyllekjøring. Det viser seg nå at politiet ble tipset av en paparazzi fotograf.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Borgerplikt
Nicolas Tepper, som representerer paparazzi fotograf Jill Ishkanian, skriver nå i en pressemelding at telefonen til politiet var «en borgerplikt».

Han hevder at Ishakanian var motivert av «bekymring for sikkerheten til Locklear».

I følgeTepper var tanken på pengene et bilde av en arrestert Heather kunne innbringe, ingen motivasjon da papparazzifotografen ringte 911.

Riktig avgjørelse
Tepper hevder videre at det var riktig av fotografen å ta bilder av en arrest hun selv hadde vært med på å iscenesette:

- Det faktum at min klient var et vitne til den farlige kjøringen, og at hun var den som ringte politiet, betyr ikke at hun er diskvalifisert fra å fortelle denne historien, skriver Tepper i pressemeldingen.

Rik
Ishakanian solgte historien for 160.000 kroner til den amerikanske nettsiden TMZ, som i ettertid har satt spørsmålstegn ved sin egen avgjørelse om å kjøpe bildene.

De kjøpte ikke bildene direkte fra Ishakanian, men fra KM Press Group. TMZ hevder at de derfor ikke var klar over at fotografen var en direkte årsak til at Locklear ble arrestert.

I rettssak
Det er ikke første gang etikken til Ishakanian er blitt satt spørsmålstegn ved. Tidligere arbeidsgiver US Weekly ligger nå i rettssak med fotografen etter at de beskyldte henne for å ha stjålet materiale fra ukebladets datasystem.

Det frynsete ryktet til Ishakanian skal også være grunnen til at hun ikke valgte å selge bildene direkte til TMZ, noe som trolig ville vært enda mer innbringende økonomisk...

Ikke tilfeldig
Det var ingen tilfeldighet at papparazzifotografen var der da en påvirket Locklear satte seg bak rattet. Fotografen hadde fulgt etter den populære skuespilleren hele dagen, og ikke «bare vært i nærheten» slik hun først hevdet.

Ikke full
Politiet uttaler nå at Heather ikke var full slik den vinglete kjøringen først kunne tyde på. De tror likevel hun kan ha vært påvirket av medikamenter.

Locklear har i den senere tid slitt med depresjoner og medikamentavhengighet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere