RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Papegøye på byen

Sist oppdatert:
En eksotisk fugl ble observert spankulerende utenfor et utested i Haugesund i helgen.

(iBergen.no) Haugesund kommune, som har tre grå måker i sitt byvåpen, fikk besøk av en litt mer spenstig og fargerik fugl søndag kveld.

Uvisshet
Innad i Haugaland og Sunnhordaland Politidistrikt er det imidlertid stor uvisshet rundt episoden med den fargesprakede krabaten.

Klokken 21.00 søndag kveld meldte operasjonsleder Bjørn Alvseike i sin politilogg at en stor papegøye, rød, oransje og blå av farge, gikk frem og tilbake utenfor et utested i sildabyen.

- Uvisst om den var nektet adgang eller om den ventet på sin herre. Politiet opptatt med å kjøre hjem en av byens andre løse fugler, en 48 år gammel ruset mannsperson, skriver Alvseike.

«Papegøye-lignende» fugl
Operasjonsleder i politiet mandag morgen,Tor Gunnar Vestly, derimot har fint lite opplysninger om bekymringsmeldingen på den nye byoriginalen.

- I loggen min står det bare at en eksotisk «papegøye-lignende» fugl er observert i sentrum klokken 21.00, sier Vestly til iBergen.no og legger til:

- Fuglen skal ikke være fanget eller noe sånt. Jeg vet ikke mer om episoden, opplyser Vestly som sier videre at det er mange som har ringt inn sin nysgjerrighet angående søndagens innslag i bybildet.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere