RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Papir: Abitibi henter penger

Sist oppdatert:
Verdens største produsente av avispapir, canadiske Abitibi-Consolidated, vil hente en halv million dollar i obligasjonsmarkedet for å refinansiere deler av gjelden
Ifølge en melding fra Abitibi vil obligasjonslånet bli lagt ut i det amerikanske markedet, og konsernets totale gjeld vil ikke bli endret som følge av transaksjonen. Provenyet vil i sin helhet gå til dekning av eksisterende gjeldsfasiliteter.

Abitibi, som er verdens største produsent av avispapir, vil dele lånet i transjer. Første transje blir på 150 millioner dollar over fem år, med en kupongrente på 5,25 prosent. Den neste transjen blir på 350 millioner dollar med en løpetid på 10 år til 6 prosent.

I tillegg har Abitibi forlenget fasiliteter på tilsammen 800 millioner dollar til 30. juni 2005. Det gjelder en ettårig fasilitet på 500 millioner, og en rullerende fasilitet på 300 millioner

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere