RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pappa filmet da tigeren angrep

INGEN SØT PUSEKATT: I videoen som du kan se nede i artikkelen, ser du hvordan gutten klapper tigeren. Det er guttens far som filmet hendelsen.
INGEN SØT PUSEKATT: I videoen som du kan se nede i artikkelen, ser du hvordan gutten klapper tigeren. Det er guttens far som filmet hendelsen. (YouTube)
Pappa ville ha video av sønnen og tigeren. Det kostet sønnen armen.

Far og sønn var på besøk i en dyrehage i Cascavel i Brasil. Da de skulle hilse på tigeren, hjalp faren den 11 år gamle sønnen å klatre over gjerdet som skal forhindre at publikum ikke skal komme for nære kattedyret.

Innenfor gjerdet kunne sønnen gå helt inntil katteburet og stikke hendene innenfor og klappe katten. Gutten hadde også med seg kjøttbiter som han ville mate katten med.

Men tigeren var ingen søt pusekatt og bet tak i armen på gutten.

Vitner forteller hvordan 11-åringen skrek: «Jeg kommer til å dø. Jeg kan ikke føle armen».

Vitne Ricardo Espindola forteller at han først så gutten gi tigeren kjøttbiter og klappe den. Han gikk ned til tigerburet. Da så han faren komme løpende med gutten i armene.

- Jeg gikk ned dit og så faren løpe med gutten i armene mens armen hans hang. Jeg ringte ambulansen. Han var i sjokk, og snakket om at han skulle dø, sier Espindola.

Gutten ble fraktet til sykehuset der armen måtte amputeres. I følge dyrpasseren er tigeren Hu «en av de søteste» i dyrehagen, skriver india.com.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere