RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pappa Spears tok kontrollen

Sist oppdatert:
Jamie Spears har umyndiggjort sin datter. Manager Sam Lufti fjernes.

(SIDE2:) Fredag gikk Britney Spears' mor og far rettens vei og sørget for at de midlertidig får full råderett over datterens eiendom og penger. I realiteten er dermed Britney Spears umyndiggjort.

Fjerner Lufti
Samtidig bekrefter familiens advokat at de har fått rettens medhold i at Britney Spears såkalte manager Sam Lufti ikke får nærme seg verken Britneys eiendom eller dem.

Les også: Nå går de rettens vei

Klimaet mellom Lufti og Britneys foreldre skal ha vært særdeles ampert. Og det ble ikke bedre etter at Lufti sto frem i et stort intervju på Entertainment Tonight der han beskyldte Britneys foreldre for kun å være opptatt av hennes image og hennes store bankkonto, og mindre om hennes helse.

Les mer: - Bryr seg bare om penger og image

Jamie Spears er i full kontroll over datterens formue til mandag klokken 13.30 amerikansk tid. Da skal retten igjen bestemme om vergerollen skal fortsette.

Legene har kontroll
Overtakelsen betyr at foreldrene får tilgang til datterens sykejournaler, men at de ikke eier dem. De har heller ikke anledning til å bestemme hva slags behandling datteren skal ha.

- De er ansvarlige for huset til Britney, så de kan hyre inn sikkerhetsvakter og endre utseendet på eiendommen om de vil, forklarte rettens talsperson Alan Parriche.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere