RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paradise Hotel til salgs

Sist oppdatert:
Følger du serien «Paradise Hotel»? Visste du at James Bonds helikopter landet på en av hotellets terasser i filmen «License to Kill»? Nå er det fasjonable stedet til salgs - for den nette sum av 195 millioner kroner.

Hotellet heter egentlig Villa Arabesque og ble bygget for baron Ricky di Portanova og hans baronesse Sandra som vinterbosted ved Stillehavskysten i Mexico. Stedet ble etter hvert et av de mest ettertraktede blant sosieteten og har huset celebriteter fra hele verden, statsoverhoder, kongelige og Hollywood-stjerner.

800 middagsgjester

Det kan for eksempel nevnes at Camel Walk Terrace har plass til 800 middagsgjester - og det var her James Bond landet med sitt helikopter i filmen «License to Kill».

For interesserte kjøpere, kan det være greit å vite at hotellet har alle rettigheter for servering av vin og brennevin. Du finner også en privat strand, tennisbane, treningsstudio, tre svømmebasseng, fossefall og panoramautsikt over Acapulco Bay.

Mystisk og storslagent

Villaen eies i dag av baronens bror og hans kone, interiørdesigneren Jana Jaffe, som har fullført drømmen om en totalrenovering av det berømte stedet. Jana ønsket å sørge for at villaen ville leve videre som et mystisk og storslagent sted.

Salgsoppgaven for «Paradise Hotel» finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere