Ifølge VG slo politiet til mot Mayoo Indiran (26) og to andre personer 22. desember.

To dager senere ble han fremstilt for varetektsfengsling. Den ene av de tre siktede har erkjent straffskyld. Under ransakingen skal politiet ha tatt beslag i en betydelig mengde narkotika.

- Min klient nekter straffskyld. Saken er i en innledende fase og jeg kan ikke uttale meg ytterligere på nåværende tidspunkt, sier mannens forsvarer Inam Ghous Ali til Nettavisen.

Det er ikke offentlig kjent hvilken type narkotika Indiran og hans to medsiktede har blitt tatt for.

Stort beslag

I fengslingskjennelsen fra julaften står det blant annet:

«Siktedes tilknytning til gjerningsstedet i forkant av hendelsen beskrevet i grunnlaget til siktelsen, er etablert gjennom dok XX,XX,XX. Det er også beslaglagt et oppsiktsvekkende stort kvantum narkotika på bopelen der siktede har bodd sammen med sine to medsiktede (...).»

Videre heter det i kjennelsen:

«Mht. siktedes subjektive skyld mener retten at denne pr. i dag i alle fall i dag har omfattet medvirkning til oppbevaring og/eller transport av en større mengde narkotika. Det vises til at underetasjen der siktede har bodd med sine søsken ut fra beskrivelsene i sakens dokumenter ikke er spesielt stor».

I avhør har 26-åringen forklart følgende, ifølge kjennelsen fra Oslo tingrett:

«(...) forstår at det kan være noe med narkotika inne i bildet og at dette er funnet hjemme hos han, eller noe sånn.»

Fire uker i varetekt

Retten slår også fast at Paradise-deltakeren har vært sjåfør i en bil i forkant av overleveringen av narkotikaen den 22. desember.

TV-kjendisen ble varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Ifølge VG har Indiran før jul gjort opptak i forbindelse med neste års sesong av «Paradise Hotell». Han har også intervjuet deltakerne. Innspillingen av av realityserien spilles normalt inn

Mayoo Indiran har før jul gjort opptak i forbindelse neste års utgave av «Paradise hotell». Han har blant annet intervjuet deltakerne for web-TV på satsingen Viafree, skriver seher.no.

Prosjekt lagt på is

Men dette prosjektet blir lagt på is.

- Det stemmer at «Mayoo» i år skulle intervjue Paradise-deltakere før avreise, for web-TV på vår satsning Viafree. Dette prosjektet er nå lagt på is, sierkommunikasjonssjef Line Vee Hanum til seher.no.

Indiran ble en av de mest profilerte deltakerne i fjorårets utgave av TV 3s realityserie, skriver seher.no. Før han sjekket inn på «Paradise Hotell jobbet han som IT-konsulent.

I TV-serien gjorde han seg blant annet bemerket med sitater som:

«Jeg forstod at jeg ikke skjønte det første gangen jeg leste det, og da droppet jeg å henge meg i det», og «jeg er ikke den som bare klår på fingre», skriver kjendisnettstedet.

HTML EMBED
embedNAvideo("YgR8AxyWnP9u05YlCJ5qMQ", false)
HTML EMBED
embedNAvideo("URb6VT4l4GzHqPpers10hw", false)
HTML EMBED
embedNAvideo("xX22-4p6M1Ft0lwCXZqxIA", false)