RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paraguays president godtar farskapstest

Asunción (NTB-AP): Paraguays president Fernando Lugo har godtatt å ta en DNA-test for å fastslå om han er faren til en to år gammel gutt.

Fra før har Lugo, som er tidligere romersk-katolsk prest og biskop, innrømmet at han er faren til en annen toåring, mens en tredje kvinne også hevder han er faren til hennes sju år gammel sønn.

Lugo trakk seg fra presteskapet i 2004 for å stille til valg som radikal kandidat etter mange år som katolsk aktivist for sosial endring.

Det var i oktober at Hortensia Damiana Morán gikk til retten for å kreve at presidenten tok en test for å fastslå at han er faren til hennes sønn Juan Pablo.

Morán, som selv er en religiøs og politisk aktivist, sier hun hadde et seksuelt forhold til Lugo mens de begge forberedte hans valgkamp i 2006.

I april påtok Lugo seg farskapet for sønnen til Viviana Carrillo etter at hun gikk til retten, mens saken til 26 år gamle Benigna Leguizamón fortsatt verserer for retten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere