*Nettavisen* Nyheter.

Paraplyer forbudt på Dolly-konserten

Foto: (Scanpix)

Du kan ta med deg paraplyen til Dolly Parton-konserten, men du får den ikke med deg inn.

(iBergen.no) Arrangørene av countrydronningens konsert i kveld, anbefaler at folk tar bussen til Vestlandshallen. Tide setter opp ekstra busser som går fra Bystasjonen til Åsane Terminal hvert 10. minutt fra kl. 17:30. Skal du kjøre bil bør du være ute i svært god tid - det er handledag i dag.

Det som også er verdt å merke seg er forbudt-listen. Det er nemlig ikke tillatt å ta med seg følgende ting inn på konserten: Foto/video/lyd-utstyr
Flasker
Bokser
Andre harde, skarpe eller tunge gjenstander
Våpen av enhver art (også pepperspray o.l.)
Fyrverkeri
Laserpenner
Bannere
Paraplyer
Drikkevarer
Matvarer

Publikum vil bli kroppsvisitert av vakter før de går inn i hallen, så det er egentlig ikke noe vits i å prøve seg med en paraply eller en flaske øl. Det er ikke lov til å nyte alkohol inne i venteområdet og i konserthallen gjelder vanlige skjenkeregler ved salg av øl og vin. Verdt å merke seg er at barene ikke tar imot kort. Ta med andre ord ut kontanter i god tid.

Salg av autoriserte Dolly Parton-effekter vil kun foregå ved inngangsområdet og inne i konserthallen. Dolly Parton-effekter som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er falske produkter, det vil si ikke autorisert av Dolly Parton.

Dørene åpnes klokken 18:00 og konserten starter klokken 19:30.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.