RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Parene som holder sammen

Ikke alle Hollywood-stjerner kaster ut kjæresten straks det går galt. Her er parene som setter kjærligheten først.

(SIDE2:) Stjernene i Hollywood skifter ofte partnere før resten av verden får vite at de i det hele tatt er et par. Men heldigvis er det noen som holder sammen i årevis og som gir håp om at kjærligheten fortsatt lever.

ABC News har plukket ut noen av de langvarige forholdene:

Jennifer Garner og Ben Affleck
Dette paret har riktig nok bare vært gift siden 2005, men i Hollywood-tid er dette lenge. De har en to år gammel datter sammen, og nylig ble det bekreftet at de venter et nytt barn.

Madonna og Guy Ritchie
Alle ryktene om skilsmisse til tross, Madonna og Guy Ritchie står på sitt og hevder at de fortsatt er lykkelige sammen. De har vært gift siden 2000 og har tre barn.

Demi Moore og Ashton Kutcher
Aldersforskjellen er på 15 år, men Demi Moore og Ashton Kutcher har holdt sammen siden 2003 og giftet seg i 2005. Kutcher fungerer visstnok bra med både Moores eksmann Bruce Willis og de tre barna.

Jennifer Lopez og Marc Anthony
Superstjerneparet ble gift i en hemmelig seremoni i 2004. Lopez har vært kjent for sine mange ekskjærester, men endelig ser det ut til at hun har funnet den rette.

Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick
Sarah Jessica Parker er ikke lik Carrie i «Sex og singelliv». I motsetning til karakteren, har hun nemlig etablert seg med sin drømmemann for lengst. Hun og Matthew Broderick har vært gift siden 1997 og har en sønn sammen.

Will og Jada Pinkett Smith
Etter ti år som ektepar, ser det ut som Will og Jada Pinkett Smith er lykkeligere enn noen gang. Nylig fortalte Will at hemmeligheten bak forholdet er at de er helt ærlige mot hverandre.

LES OGSÅ: Åpen for sex med andre

Pauletta Pearson og Denzel Washington
Denzel Washington lar seg ikke påvirke av at han er en av Hollywoods mest populære skuespillere. Han har vært gift med sin Pauletta Pearson siden 1983 og de har fem barn sammen.

Rita Wilson og Tom Hanks
I år feirer dette paret 20-årsjubileum, og ifølge ABC News sa Hanks nylig at han følte seg som verdens heldigste mann som var gift med den rette kvinnen. De har to barn sammen.

Se flere par som holder sammen her.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere