RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Parene vi elsker å lese om

Sist oppdatert:
Noen par, uansett grunn, blir vi aldri lei av å lese om.

(YEYE): Selv om man kanskje ikke vil innrømme det, så er det visse kjendispar man aldri kan få nok av - av flere forskjellige grunner.

David og Victoria Beckham
Paret vi elsker å hate, fotballspilleren og popstjernen. De er begge utrolig opptatt av mote, og elsker å bruke penger på luksus. De har tre barn sammen: Brooklyn Joseph, Romeo James og Cruz David. For tiden bor de i LA og menger seg med Hollywood-eliten.

Angelina Jolie og Brad Pitt
De falt pladask for hverandre under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith», og er begge uforskammet pene. Angelina Jolie og Brad Pitt har tre adoptivbarn sammen og en biologisk datter. For tiden går det rykter om at Angelina er gravid, men dette er enda ikke bekreftet eller avvist.

Zac Efron og Vanessa Hudgens
«High School Musical» - trenger vi å si mer. Dette er skolens kjekkeste gutt og peneste jente. Zac Efron og Vanessa Hudgens har kapret mangt et tenåringshjerte, og er sannsynligvis et av de mest populære kjendisparene for tiden.

Tom Cruise og Katie Holmes
Tom Cruise og Katie Holmes falt pladask for hverandre i 2005, og ikke lenge etter så vi en litt gal Tom hoppe i sofaen til Oprah Winfrey. Det har vært mye rykter og skriverier om forholdet deres: at Tom styrer Katies liv, at Tom bestemmer hvilke filmer Katie skal spille i osv. Ikke vet vi, men de har nå ihvertfall giftet seg og fått en datter sammen, Suri. Og de ser veldig forelsket ut.

Mia Hundvin og Terje Håkonsen
Hvem skulle trodd at håndballesset Mia Hundvin, som var gift med danske Camilla Andersen, skulle kapre vår alles snowboardguru? Terje Håkonsen og Mia Hundvin er et kult par. Laidback, tøffe og selger økologisk mat på Bygdøy.

Johnny Depp og Vanessa Paradis
Dette paret ser vi ikke ofte på den røde løperen, og det er derfor vi liker dem. USA og Hollywood er ikke noe som tiltaler dem, derfor bor de i Frankrike der de nyter roen, privatlivet, naturen og idyllen. Det er nå ihvertfall slik det virker. De har to barn sammen, og virker rett og slett som et avslappet og lykkelig par. Og innmari kule.

Kronprinsesse Mette-Marit og Kronprins Haakon
Kronprinsesse Mette-Marit var jenta som fikk prinsen og halve kongeriket. Slike historier er vi glad i. Kronprinsparet blir man aldri lei av å lese om, det er det ingen tvil om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere