*Nettavisen* Nyheter.

Paris' nye TV-rolle

Paris Hilton dukker opp i Earls drømmer.

(SIDE2): Før hun dukker opp i nye filmer tar hun en liten snarvisitt innom TV-skjermen igjen melder OK! Magazine.

Arvingen, som ikke har gjort det spesielt bra med sine kinofilmer, vil bli å se i TV-serien «My Name is Earl» neste måned. Det er uvisst når denne episoden blir å se på norske skjermer.

Paris spiller seg selv i den timelange episoden kalt «I Won't Die with a Little Help from My Friends». I episoden dukker hun opp i Earls (spilt av Jason Lee) drømmer, og episoden er den første som blir vist etter streiken.

- Da vi skrev rollen om Paris Hilton i manuset visste vi ikke helt hvem vi skulle få til å spille rollen. Men etter mye leting bestemte vi oss til slutt for en ganske ukjent skuespiller ved navn Paris Hilton. Jeg er utrolig spent på hva hun kan gjøre med rollen, og jeg kan knapt vente på at Amerika skal oppdage henne, spøker seriens skaper Greg Garcia.

Det er selvfølgelig ikke første gangen 27-åringen dukker opp på TV-skjermen. Hun hadde sin egen TV-serie, «The Simple Life» sammen med venninnen Nicole Richie, og hun har og hatt gjesteroller i «American Dreams», «The O.C.», «Veronica Mars» og «Las Vegas».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.