RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paris' sexy slangemote

Paris Hilton er ikke ikledd annet enn en slange på reklameplakatene som nå pryder hele USA. Se Paris' motereportasje her.

På enorme reklameplakater over hele landet kan amerikanerne beundre Paris Hiltons veldreide kropp -kun dekket av en slange og et par åletrange jeans. Motegiganten Guess Jeans har lansert sin vårkolleksjon, og de håper tydeligvis at den langbente hotellarvingen i år igjen skal gjøre det eksklusive klesmerket enda mer populært.

Se hele motereportasjen her

I fjor ble Paris Hilton kåret til verdens verst kledde kjendis. Det skremte tydeligvis ikke PR-folkene i Guess fra å bruke henne i kampanjen sin. Og kanskje har blondinen lært av å jobbe som modell -i år har hun karet seg opp på en femte plass. Men motekritikeren mr. Blackwell, som står bak kåringen, har likevel ikke mye pent å si om henne.

- Designeren hennes er åpenbart på ferie. Denne utgaven av Hilton burde man stenge og renovere, erklærte han da kåringen ble offentliggjort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere