*Nettavisen* Nyheter.

Paris - en oppgave for Obama

Foto: (Getty)

Komiker Ricky Gervais ber om hjelp fra høyeste hold til å fjerne Paris Hilton.

25.05.09 07:53

(SIDE2): Komiker Ricky Gervais gir ordet naboklage en helt ny betydning.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mens andre menn drømmer om bare å få et glimt av hotellarving og realitystjerne Paris Hilton, sender Ricky Gervais brev til den amerikanske presidenten for å bli kvitt det blonde stjerneskuddet.

Klagde på Paris
Det var på populære «The Late Show» med David Letterman at den britiske komikeren Ricky Gervais uttrykte sin misnøye over Paris Hilton, melder Splash News.

Gervais, kjent fra TV-serien «The Office», klagde sin nød over at Paris Hilton hadde kjøpt et hus like ved hans i London, og han så ingen annen utvei enn å kontakte president Barack Obama.

Les også: For vulgære for USA

«Jeg skrev et brev til Obama for å informere han om et problem jeg hadde, og jeg mener at jeg var i min fulle rett til å gjøre det - selv om jeg ikke er amerikansk statsborger», spøkte den britiske moromannen.

Amerikansk hevn
Ifølge Gervais er Paris´ huskjøp i London nøye planlagt fra amerikansk hold - noe komikeren også ifølge ham selv gjorde Obama oppmerksom på.

«Jeg fortalte Obama at jeg vet hva dette dreier seg om - dette er hevn for at vi sendte Amerika Posh Spice», spøkte Gervais, som sa seg villig til å foreta et bytte av de to divaene.

Ingen naboidyll
Populære Paris Hilton, som nå er aktuell med programmet «Paris Hilton BFF - jakten på en bestevenn» på norsk TV, finner etter all sannsynlighet altså ingen bestevenn i Ricky Gervais.

Les mer: Er du ei flyfille?

Vi krysser fingrene for en skikkelig nabokrangel, vel å merke hvis ikke president Barack Obama ordner opp først.

Og hvem vet - det er jo ikke utenkelig at Paris kan utgjøre en trussel mot rikets sikkerhet...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.