RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paris: -Tenk på soldatene i Irak

Sist oppdatert:
Paris Hilton sier i en pressemelding at hun ikke vil anke dommen, selv om å være i fengsel er det vanskeligste hun noen gang har gjort.

(SIDE2): Fredag ble hun beordret til å sone ferdig dommen på 45 dager.

Anker ikke
- I dag har jeg sagt til mine advokater at jeg ikke vil anke dommen, sa Paris i en erklæring offentliggjort lørdag.

Hun legger til at selv om hun setter pris på bekymringen rundt hennes helse og velvære, har hun nå snakket med flere leger og gått inn for å sone dommen hun fikk for fyllekjøring.

Etter å ha vært i fengsel i tre dager sendte sheriffen Lee Baca henne til husarrest i stedet, i bekymring for hennes helse. Men etter en storm av beskyldninger for å særbehandle hotellarvingen, ble hun altså sendt i fengsel igjen.

Les mer her:
Paris Hilton må i fengsel - igjen
- For syk for fengsel

Vanskelige dager
- Å være i fengsel har så langt vært det vanskeligste jeg noengang har gjort. Men jeg har fått tid til å tenke, og jeg tror jeg vokser fra denne opplevelsen, sier 26-åringen som blant annet har brukt tiden på å lese fanbrev.

- Jeg setter veldig pris på omtanken.

Paris soner i Twin Towers-fengselet, for tiden på sykehusfløyen. I følge kilder har hun verken sovet eller spist siden dommen ble felt lørdag, og hun får medisiner for å roe nervene.

Å måtte dra tilbake til fengselet skal ha kommet som et sjokk, og Paris gråt hele veien fra rettsalen. Hun skal også ha skreket og ropt etter foreldrene da hun ble tatt med tvang.

Mye oppmerksomhet
Paris-saken er definitivt den største saken i Hollywood om dagen, men selv håper hun oppmerksomheten kan vendes mot viktigere temaer:

- Jeg håper media vil fokusere mer på viktigere ting, som soldatene våre i Irak og andre steder i verden, sier hun videre.

Les mer her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere