RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paris ble brunette

Foto: Splash News/MTV (Splash News/MTV)
Sosietetsprinsessen gjør alt for å få en ny bestevenn.

(SIDE2): Paris Hilton ser ut til å forbruke bestevenner i nesten like høyt tempo som kjærester.

Nesering
Etter å ha endt i tottene på hverandre etter innspillingen av noen sesonger med «The Simple Life» med venninnen Nicole Ritchie (de ble venner igjen til slutt, det skal nevnes), har Paris nå fått sitt eget realityshow, der hun jakter på en ny bestevenn.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

Og det er en oppgave hun tydeligvis ikke tar lett på. Ikke når det kommer til kjoler, hår og sminke i hvert fall.

For under premieren på MTV-serien «My New BFF», dukket Paris blant annet opp med mørk parykk, nesering og svært sort rundt øynene - og lot som om hun var en av dem som ønsket å være hennes egen bestevenninne.

Realityvenner
Hvorvidt resultatet var vellykket kan nok diskuteres, men resultatet av makeover'en kan du i hvert fall se i bildekarusellen under.

Den første sesongen av «My New BFF» ble sendt på MTV i høst, da var det 18 amerikanere som kjempet om Paris' gunst. Da var det Brittany fra Las Vegas som endte opp som Paris' nye bestis.

Nye opptak er allerede i gang for nok en sesong i England og Dubai, og da gjenstår det dermed bare å se om Paris finner seg nok en ny bestevenn på TV...

2010

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere