RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paris droppet voldelig kenguru

Hotellarvingen har snart nok dyr til å åpne sin egen bondegård, men en kenguru som sjarmerte blondinen fikk ikke være med henne hjem.

Under en tur til Australia nylig falt Paris Hilton helt for en liten kenguru, og hun satte straks himmel og jord i bevegelse for å få den spreke krabaten med seg tilbake til USA, skriver Teen Hollywood.

Visste ikke at den ble så stor
Men den dyrevennlige blondinen måtte droppe kenguruimporten da hun fant ut at en voksen kenguru ikke er så lett å ha med å gjøre.

- Hun ville kjøpe en kenguru, men så fikk vi vite at kenguruer blir like høye som mennesker og begynner å slå, opplyser lillesøster Nicky Hilton.

Fra før har Paris en chihuahua, en geit, en ilder og en apekatt. Da hun glemte sin lille kjælehund hos besteforeldrene nylig satte hun himmel og jord i bevegelse for å få den tilbake.

- Trodde jeg var sinnsyk
Noen husker kanskje også oppstyret som oppstod da Paris i fjor prøvde å få med seg dyrene sine om bord på et rutefly til Los Angeles. Hva besetningen tenkte da blondinen møtte opp i gaten med en geit er vanskelig å forestille seg, men Paris uttalte følgende i etterkant av episoden;

- Flyvertinnene trodde jeg var sinnsyk. De sa at dette er ikke et omreisende sirkus, du kan ikke ta med deg en geit om bord.

Så det er kanskje det beste for alle parter at Paris ikke tok med seg en kenguru hjem fra Australia.

Poserer med slange
Denne uken lanserte motegiganten Guess Jeans sin vårkolleksjon. Her poserer Paris kun dekket av en slange og et par åletrange jeans. Bilde fra denne kampanjen finner du ved å følge lenken under.

Paris' sexy slangemote

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere