*Nettavisen* Nyheter.

Paris har gjort det igjen

Foto: Tony Clark / Splash News (Tony Clark / Splash News)

Paris Hiltons kjendisvenner har grunn til å frykte damas (u) vaner.

22.05.09 09:48

(SIDE2): Hotellarvingen har klart det igjen. Det handler ikke om å lekke sexfilmer på nett, få seg en ny kjæreste - hun og The Hills-stjernen Doug Reinhardt henger fremdeles sammen - eller uttale seg om politikk.

Siste nytt fra Side2 akkurat nå? Sjekk her!

Gull og fest
Nei, frøkna har klart å miste mobilen sin, nærmere bestemt sin spesialdesignede BlackBerry.

Hilton oppdaget like etter midnatt torsdag kveld at mobilen, som har flere hundre telefonnummer til de største kjendisene, ikke lenger befant seg i veska.

Ikledt en glitrende gullkreasjon, skal hun ifølge medier ha løpt inn på Hotel du Cap i Cannes.

- Det verste
- Dette er det verste som kunne skjedd. Den har alle kontaktene mine og det siste jeg ønsker er at den skal falle i gale hender, skal en fortvilet Paris Hilton ha fortalt resepsjonisten.

Hotellet var i går åsted for AmFar, en veldedig tilstelning for å samle inn penger til AIDS-forskningen. Blant annet auksjonerte Twilight-stjernen Robert Pattinson bort et kyss til det gode formålet.

Hilton befinner seg nemlig selvfølgelig i Cannes. Sammen med kjæresten og en haug andre kjendiser er hun til stede under årets filmfestival i den franske byen, for å fester, kaster glans over VIP-områder og yachter, og ellers tiltrekker oppmerksomhet til filmer som skal vises eller planlegges.

Her kan du lese alt fra festivalen!

Partyprinsessen skal ha festet så hardt den kvelden, at ledelsen på det populære in-stedet Jalouse sendte ut betjeningen for å kjøpe mer alkohol, midt på natten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.