RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paris Hilton utkonkurrerte Bush

Sist oppdatert:
I valget mellom Paris Hilton i opptak og president Bush direkte, var det ingen tvil for TV-selskapet FOX i USA.

Torsdag ettermiddag skulle Bush holde pressekonferanse fra Det hvite hus. I utgangspunktet ville den ha krasjet med de største showene på amerikansk TV.

Derfor pønsket Bush-administrasjonen ut det de mente var et smart trekk. Pressekonferansen ble flyttet fram en halv time, slik at de store selskapene ville vise den direkte.

- Jeg vil ikke kutte inn i noen av disse TV-seriene som skal starte nå, på grunn av økonomien, sa Bush på pressekonferansen i følge SF Gate.

Likevel gikk det ikke helt som planlagt. Før Bush var ferdig med å svare på det siste spørsmålet, kuttet CBS og NBC vekk fra pressekonferansen og over til henholdsvis Survivor (Robinson i Norge) og The Apprentice (Kandidaten). Fox fulgte raskt etter for å vise Paris Hilton-serien «The Simple Life - Interns.»

Torsdagen var starten for flere serier i USA som nå skal kjempe om sommerannonsekronene. Ifølge professor i politikk ved Towson University i Baltimore skyldes TV-selskapenes valg at politikk ikke lenger er god TV.

- Det er penger det dreier seg om. Nyheter gir mindre seere enn underholdning.

Under ser du bilder av da Paris Hilton besøkte Jay Lenos talkshow.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere