*Nettavisen* Nyheter.

Paris må i fengsel

Paris Hilton ble dømt til fengsel i en amerikansk domstol fredag.

05.05.07 10:22

(SIDE2): Jetsetteren Paris Hilton ankom rettsbygningen i en sort Cadillac fasjonabelt sent. Retten var satt til kl. 13.30, men hotellarvingen var ikke på plass før 13.40 lokal tid. Dommeren dømte Paris Hilton til 45 dagers ubetinget fengsel, og hun må inn for å sone dommen allerede 5. juni, melder nyhetsbyrået AP.

- Gjorde det ikke med vilje
Dommer Michael T. Sauer slo fast under domsopplesningen at Hilton hadde brutt vilkårene for prøveløslatelse etter at hun ble tatt for å kjøre i alkoholpåvirket tilstand.

- Jeg er svært lei meg, og fra nå av skal jeg være mer oppmerksom. Jeg beklager, og jeg gjorde ikke dette med vilje, sa Hilton til dommeren før han kunngjorde straffeutmålingen.

Droppet alko-kurs
Paris ble tatt for fyllekjøring 7. september i fjor og ble dømt til 36 måneder prøvetid, kurs om alkohol, og 1500 dollar i bot. Allerede på nyåret ble Paris stanset uten gyldig førerkort to ganger, i tillegg til at hun hadde unnlatt å stille på alkoholkurset. Det var dette som førte til den ubetingede fengselsdommen.

Trodde det var greit
Paris unnskyldte seg i retten med å si at hun trodde det var greit å kjøre bil så lenge det var jobbrelatert. Dersom Paris ikke møter opp i kvinnefengselet i Lynwood i California på den gitte datoen, vil hun måtte tilbringe 90 dager bak murene.

Paris Hilton ble en A-kjendis da hennes private sex-video begynte å sirkulere på Internett. I tillegg har hun deltatt i flere sesonger i TV-serien «The Simple Life». 26-åringen har i mange år levd livet som en jetsetter.

Les også: Vil forby Paris å feste

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag