RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paris på Oktoberfest

Sist oppdatert:
Tre uker etter at hun ble tatt for fyllekjøring drar Paris Hilton på verdens lengste fyllefest

(SIDE2:) I begynnelsen av september ble Paris Hilton tatt for fyllekjøring i Hollywood. For tiden vurderer Los Angeles-kontoret for statsadvokaten om det skal tas ut tiltale mot hotellarvingen. I mellomtiden har Paris dratt til München på verdens lengste fyllefest, Oktoberfest.

«Heidi-kjole»
Hilton lanserte nemlig den musserende vinen Rich Prosecco, som kommer i en liten gullboks. Som seg hør og bør, drakk hun sprudlevannet sammen med jordbær.

Paris var iført en «Heidi»-kjole i gull og hadde lange lyse fletter. Paris fronter vinen og poserer selv på reklameplakatene iført rosa badedrakt under slagordet «That's Hot - it's Cool»

Oktoberfest begynte lørdag 16. september og avsluttes 3. oktober. Oktoberfest er den største festivalen i verden, med et ventet besøkstall på mellom seks og sju millioner.

Paris Hilton ga ut sitt første album, «Paris», i begynnelsen av august. Så langt har den solgt bare 120.000 eksemplarer over hele verden. I forhold til omtalen hun har fått i media, er dette pinlige slagstall for en amerikansk popartist.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere