RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paris saksøkt for å spre løgn

Sist oppdatert:
Paris Hilton er ikke bare målet for en, men tre rettssaker den kommende måneden. En annen millionærarving anklager Paris for å spre løgner om henne.

(SIDE2:) Det blåser litt ekstra friskt rundt Paris Hilton om dagen. Diamantarvingen Zeta Graff trekker henne for retten for å ha løyet om at de to sloss på en nattklubb i New York.

Hilton sa til New York Post at Graff gikk berserk og prøvde å klore henne og ta kjedet hennes på en nattklubb. Årsaken var at Paris hadde kapret hennes forrige kjæreste, greske Paris Latsis.

Dette er ondsinnet løgn, mener Graff, og saksøker Paris for 10 millioner dollar. Hiltons tidligere talsmann sier at Paris ba ham plante historien.

Men de to er ikke de eneste som har et horn i siden til unge Hilton. Forretningsmannen Brian Quintana vil at Paris skal holde seg langt unna ham i fremtiden etter at hun har «truet ham og snakke stygt om ham i media».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere