RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paris søker ny Nicole

Sist oppdatert:
Hun har nok av penger, berømmelse og luksus, men hun føler likevel at hun mangler noe. Paris Hilton søker bestevenninne i nytt tv-show.

(YEYE) : Hotellarvingen Paris Hilton er tilbake på tv-skjermen for å finne en ny bestevenninne.

Les også:
Genierklærer Paris Hilton

Leter etter Nicoles erstatter
Ifølge det amerikanske nettstedet TVguide.com kommer Paris Hilton tilbake på amerikanske tv-skjermer. Hun vil basere sitt nye tv-program på jakten etter en ny Nicole, altså vil hun finne en ny bestevenn. Paris er lei av folk som hater henne og hun leter derfor etter en ny person hun kan stole på.

Mer reality-tv
Det nye programmet blir det første tv-prosjektet for Paris etter serien «Simple Life», og det sies at showet vil vise en ny side av henne som person. Foreløpig er de bare i planleggingsfasen av programmet, men det vil sannsynligvis vises i USA på MTV eller VH-1. Formatet på programmet kan bli en blanding av «A Shot at Love with Tila Tequila» og «Next» som begge er reality-programmer med dating som tema.

Det enkle liv
I 2003 startet Paris Hilton og venninnen Nicole Richie reality-programmet «Simple Life» sammen for å bevise at de ikke var to rike og selvopptatte jenter som bare brydde seg om mote og festing. De skulle vise at de kunne leve et enkelt og normalt liv som folk flest. Derfor skulle de bo på en gård i Arkansas uten mobiltelefoner og penger, noe som skapte store utfordringer for jentene.

I fortsettelsen «Simple Life 2 –Road Trip» dro de to bestevenninnene på biltur rundt i USA. I tredje sesong av serien, som het «Simple Life –Interns», var ideen at Paris og Nicole skulle jobbe i kjedelige og rare yrker for å tjene penger mens de kjørte langs østkysten av USA i en Greyhound.

Etter innspillingen av «Simple Life»-serien ble Paris og Nicole uvenner og skilte lag. De to har hatt et nokså kjølig forhold til hverandre, men har i flere sammenhenger blitt avbildet sammen og det kan se ut til at stridsøksen er begravet.

Filmaktuell
Mens Nicole nylig har blitt mamma, har Paris vært opptatt med filminnspilling. Hun er aktuell med filmen «The Hottie & the Nottie» hvor hun spiller en attraktiv ungkarskvinne som finner ut at hennes sjanser for å finne en mann avhenger altfor mye av hennes mindre attraktive bestevenninne, som spilles av Christine Lakin.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere