*Nettavisen* Nyheter.

Paris-terroren: Politiet gjennomfører aksjon i Brussel

POLITIAKSJON: Politi sperrer en gate i Molenbeek-distriktet i Brussel i Belgia i forbindelse med en politaksjon knyttet opp mot terrorangrepene i Paris fredag kveld.

POLITIAKSJON: Politi sperrer en gate i Molenbeek-distriktet i Brussel i Belgia i forbindelse med en politaksjon knyttet opp mot terrorangrepene i Paris fredag kveld. Foto: Hendrik Devriendt (Afp)

Politiet i Belgia gjennomfører en aksjon i en bydel i Brussel i forbindelse med terroraksjonen i Paris, melder belgisk TV.

14.11.15 18:43

Fem personer skal være arrestert i politaksjonen i belgiske Molenbeek melder TV-kanalen RTBF.

Ifølge kilder det franskspråkelige kringkastningsselskapet for radio og TV i Belgia skal det være to eller tre hus som har blitt gjennomsøkt i forbindelse med terrorangrepene i Paris.

Kanalen har også lagt ut et bilde på Twitter som viser arrestasjonen av én av mennene.

- Aksjon i Molenbeek i forbindelse med angrepene i Paris. En mann pågrepet, skriver RTBF.


Ifølge RTBF har Belgias justisminister, Koen Geens, bekreftet at politiaksjonen var i sammenheng med terrorangrepene i Paris fredag kveld.

Det skal ha vært en leiebil med belgiske skilter som sto nær konserthallen Bataclan som er bakgrunnen for aksjonen. Politiet i Belgia skal holde en pressekonferanse om søkene i Molenbeek lørdag kveld.

Minst to belgiere ble drept i angrepene i Paris fredag kveld, der i alt 128 personer mistet livet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.