Parken som oser sex

Foto: jooray (Flickr/creative commons)

Denne parken har 18-årsgrense.

13.01.10 08:19

Hvem i all verden kunne tro at du finner en stor temapark med temaet sex og kjærlighet i Sør-Korea? Bli med på en tur til Jeju Loveland. Vi falt i alle fall for slagordet til parken, Jeju Loveland is a place where the imagination can run wild!

Jeju Loveland i Sør-Korea
I 2004 hadde 20 studenter fra Hongik Universitetet i Seoul fått ferdigstilt sine 140 skulpturer, og Jeju Loveland kunne åpnes. Denne temaparken er en plass hvor orientalsk kunst og erotikk møtes. Parken er viktig som døråpner for gamle tabuer og her vises skulpturer av mennesker i forskjellige kamasutra-lignende stillinger og fallossymboler fra forskjellige kulturer og steder.

Vinn en reise til New York: Klikk her!

Kreative skulpturer
Det er mange spennende og nær sagt morsomme statuer å beskue. Her er alt fra jordvoller og naturlige forhøyninger i landskapet som fremstår som yppige kvinnebryster til en overdimensjonert dame som dominerer sin «lille» mann.

Les mer om fascinerende Sør-Korea hos Reiseplaneten.

Fakta om parken
Parken ligger like ved Jeju internasjonale flyplass. Det tar cirka ti minutter med bil. Temaparken er åpen fra 09:00 til 24:00 alle dager. Det er 18 års aldersgrense, uten at du skal forvente for mye frivol kunst som sjokkerer av den grunn. Aldersgrensen skyldes snarere kulturtradisjon i Sør-Korea.

Se videofilm fra parken Jeju Loveland hos Reiseplaneten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.