RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pårørende etter seilbåt-savnede vil ha svar

Oslo (NTB): Ennå vet ingen hva som har skjedd med seilbåten Lady Domina og mannskapet på fem. Søket ble avsluttet for en måned siden og denne uken skal de pårørende møte politiet for å få svar.

De pårørende skal torsdag forsøke å legge litt press på politiet med håp om å få svar på noen av spørsmålene, skriver Dagbladet.

- Det vi vil vite på torsdag er om de har noen ny informasjon. Vi vil vite hva som har blitt gjort for å finne båten og mannskapet. Vi vet ikke noe om hva som har blitt gjort, eller ikke gjort. Finnes det kanskje satellittbilder som kan hjelpe oss? spør Asbjørn Abrahamsen, far til en av de fem savnede.

Norske myndigheter har ikke gitt god nok informasjon underveis, og systemene for å søke etter savnede på havet er altfor dårlig, mener han og Geir Mosteid, far til en av de andre savnede.

Seilbåten la ut fra øya St. Martin i Karibia 31. mars. Mannskapet på tre nordmenn, en danske og en brite skulle bruke mellom to og tre uker på turen derfra og via Azorene til Europa. Ingen hørte fra mannskapet etter at de forlot St. Martin og det ble 24. april igangsatt søk. Søket ble avsluttet 15. mai. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere